Kíváncsivá Tettük?

Keressen minket bizalommal, mert nálunk nincsenek felesleges kérdések!

Ismerje meg 
egyedülálló szakmai kontrollon 
alapuló szolgáltatásainkat!  

Architektúra tervezés

Megtervezzük.

Tudjuk hogyan kell egy rendszert 
felépíteni. 
Házat sem építenek tervek nélkül. 
Ez az informatika megoldásokhoz is nélkülözhetetlen elem.

Üzleti elemzés

Elemzünk, modellezünk.    

Felmérjük az üzleti igényeket, elemezzük a meglévő folyamatokat, amelyet folyamatleírással kiegészítve adunk át a megbízónknak.
Meghatározzuk, hogy a megbízónk üzleti folyamatait milyen konkrét informatikai eszközökkel, megoldásokkal tehetjük még hatékonyabbá.

Rendszerfejlesztés

Lefejlesztjük, összerakjuk.

Fejlesztőink elkészítik az igényket megvalósító rendszert.

Tesztelés

Tesztelünk, visszajelzünk.   

Az új fejlesztéseket leteszteljük, összevetjük az igényekkel és visszajelzünk működőképességét és hatékonyságát illetően.

Projektmenedzsment

Irányítunk, ellenőrzünk, számonkérünk.   

Az első billentyű leütésétől az utolsóig levezényeljük a ránk bízott informatikai projekt megvalósítását. Velünk az irányítás gondos, az előrehaladás precíz kezek közé kerül.

Alkalmazástámogatás

Specialistáink előtt nincs lehetetlen!  
  
Új informatikai rendszerek bevezetésekor, vagy a régiekkel való problémák esetén munkatársaink gyorsan, szakszerűen oldják fel az elakadásokat. 

Ismerjen meg minket! 

Az Open-Tech Informatika Kft. több mint 20 éve az üzleti informatika meghatározó szereplője. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az üzleti és informatikai tanácsadás, a rendszerintegráció, illetve a komplett integrált informatikai rendszerek hazai szállítói piacán. Mit jelent ez az Ön cégének? Hatékony módszertani támogatást, kiválóan képzett és tapasztalt munkatársakat, és az önmagunkkal szemben támasztott legmagasabb szintű minőségi elvárásokat. 

Ügyfeleink jellemzően hazai középvállalatok, de nagyobb telekommunikációs, energetikai, kereskedelmi és banki-pénzügyi vállalatok is bizalmat szavaztak nekünk. Partnereinkkel olyan, kölcsönös együttműködésen alapuló kapcsolatok kialakítására törekszünk, amelyben hosszú távon ránk bízhatják stratégiai fontosságú rendszereik kialakítását, továbbfejlesztését és karbantartását. 

 „Alapértékeim között vallom az open door policyt, nálam ügyfél és kolléga is mindig nyitott ajtókat talál. A megkeresésekre, problémákra való nyitottság hozzásegít a helyzetek jobb megértéséhez, és közelebb visz az optimális megoldások megtalálásához. Ez az a titok, ami a cégünk jogelődjét is sikerre vitte, és ami az Open-Tech Informatika Kft. jövőjét is jelentheti.” 

Ferenczi László ügyvezető.  

Kapcsolat

Open-Tech Informatika Kft.
3300 Eger, Almási Pál u. 36.
Iroda: 1142 Budapest, Ungvár u 64-66.

+36 (20) 329-03-73 +36 (70) 212-75-71 Konsultációk kérek!